Stel uw eigen woning samen:

Persoonlijke Huisvesting stappenplan

Met Persoonlijke Huisvesting stelt u uw eigen woning samen. Hoe werkt het? Met de Woningsamensteller kunt u stapsgewijs elk aspect van de ontwikkeling en het ontwerp van uw gewenste woning doorlopen. Met behulp van het stappenplan bepaalt u hoe uw woning er straks uit ziet. Elke stap brengt u dichter bij uw droomwoning.

Stap 1 - Woningtype  
Per project worden diverse woningtypen ontwikkelt en ontworpen. U heeft de keuze uit woningen of appartementen in verschillende prijsklassen van een starterswoning tot en met een luxe vrijstaande woning.

Stap 2 - Kavel
Eerst kiest u de kavel.

Stap 3 - Exterieur
Voor de buitenkant van de woning zijn er verschillende exterieurkeuzes. U kunt kiezen uit een aantal gevelontwerpen. Deze kunnen variëren van modern tot traditioneel. U kunt uw volledige persoonlijke sfeer aan het huis geven door de keuze uit verschillende gevelindelingen, kapvormen en steenkleuren.

Stap 4 - Volume
De vierde stap is het kiezen van het ‘volume’ van uw huis. Er zijn allerlei uitbreidingsmogelijkheden, zoals een uitbouw aan de achterzijde met een slaapkamer of speelkamer, een erker, een veranda, een kelder, dakterras, een kopgevel of dakkapel. Wilt u een berging of garage? Alles kan.

Stap 5 - Indeling
Het bepalen van de indeling in het huis is geheel aan u. Per bouwlaag is het mogelijk een keuze te maken uit een aantal plattegronden. Hierop staan verschillende indelingen met betrekking tot bijvoorbeeld keuken, woonkamer, slaap- en badkamer(s), werk- en ontspanningsruimte.

Stap 6 - Interieur
Een van de laatste stappen is het bepalen van het interieur. Samen met een interieurarchitect kunt u kijken naar de inrichting van uw toekomstige woning. Welke meubels, vloer, behang, schilderwerk, et cetera. Met uw keuzes voor de inrichting is uw woning pas echt compleet.

Stap 7 - Woningafwerking
De zevende stap in het individuele ontwerpproces van de woning is het afwerkingsniveau. Aan de hand van een woning afwerkingslijst kunt  u keuzes maken omtrent bijvoorbeeld vloerverwarming, verschillende stucwerkuitvoeringen, voorzieningen voor een gashaard of een sauna en nog veel meer. Onze woonconsulent zal u door het gehele assortiment begeleiden.

Stap 8 - Inschrijven
Als laatste stap rest u alleen nog het aanmelden voor het project.

 
De Beekse Bron